De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Fat Freddy's Cat' nu dicht

'Fat Freddy's Cat' nu dicht

SCHIEDAM - In vervolg op de uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 27 september 2017 heeft de burgemeester van Schiedam besloten de aan Fat Freddy's Cat verleende exploitatievergunning van 26 augustus 2016 in te trekken per 1 november 2017. 


Burgemeester Lamers: “De uitspraak van de Raad van State betekent dat de vergunning destijds in 2014 terecht is ingetrokken op grond van een negatief bibob-advies. Ondermijning wordt in Schiedam actief aangepakt en in deze zaak steunt de hoogste bestuursrechter deze aanpak.”


Voor de exploitant betekent dit dat hij de exploitatie van Coffeeshop Fat Freddy’s Cat op uiterlijk 31 oktober 2017 diende te staken. De coffeeshop, die is gevestigd aan de Boterstraat, is met ingang van 1 november daadwerkelijk gesloten.

Bij de gemeente ligt overigens een aanvraag voor een nieuwe exploitatievergunning voor een koffieshop in dit pand aan de Boterstraat 6. Als volgt luidt deze: "Aanvraag exploitatievergunning in verband met de overname van coffeeshop Fat Freddy’s Cat III (voorheen: Fat Freddy’s Cat II), Boterstraat 6.
Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 in verband met de ongewijzigde overname van coffeeshop genaamd Fat Freddy’s Cat III (Voorheen: Fat Freddy’s Cat II), gevestigd aan de Boterstraat 6 te Schiedam."


Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker