De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Update Schiedams meisje (15) nog vermist

Feben droeg deze groene winterjas

Feben droeg deze groene winterjas

SCHIEDAM - "We zijn nog steeds op zoek naar Feben. Ze droeg deze groene winterjas toen ze voor het laatst werd gezien op de Albardastraat in Schiedam", zo laat de politie vrijdag rond 12.00 uur weten.

De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag het publiek gevraagd mee te kijken naar de vermiste vijftienjarige Schiedamse Feben. Woensdagmiddag heeft de politie een update gegeven, waarin gemeld wordt dat zij nog steeds vermist wordt. Bij de update zijn twee foto's gevoegd (zie tweede foto onder) die kunnen helpen bij het zoeken.

"Wie weet waar Feben (15 jaar) is? Zij is op woensdag 8 januari 2020, om 16:00 uur op de Albardastraat in Schiedam weggegaan om een stukje te wandelen. Zij heeft zich op 7 januari 2020 ziek gemeld op school in Schiedam. Op 8 januari is zij ook niet op school geweest", zo meldt de politie. Feben is haar roepnaam, haar officiële naam is Habtemariam Estifanos. Ze is van Eritrese nationaliteit. 

Ze was gekleed in een lange, groene winterjas met een capuchon, daaronder droeg ze een donkere broek met sportschoenen. Ze heeft een donkere huidskleur en half lang zwart haar, smal postuur en is circa 160 cm lang. Ze spreekt gebrekkig Nederlands. Heb je informatie? Bel dan 0900-8844. Je kunt ook helpen door dit bericht te delen, zo is het verzoek van de politie.

Hier lees je haar gegevens op de website van de politie.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws met betrekking tot Schiedam. Alvast dank.​

1 commentaar(en) op artikel "Feben droeg deze groene winterjas"

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Door: christy walton Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: