De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dit weekeinde op verschillende locaties

Feestelijk Fotofestival

Feestelijk Fotofestival

SCHIEDAM  - Donderdagavond vond in de Havenkerk onder grote belangstelling de opening plaats van de vierde editie van het Fotofestival Schiedam. Burgemeester Lamers heette de ruim 200 bezoekers welkom waarna zij konden genieten van de mooie luisterliedjes van Delouise die de historische kerk vulden. En natuurlijk van de verschillende exposities in de Havenkerk, waaronder De Zilveren Camera en de verzameltentoonstelling Dynamiek in Beeld/Niente - Forte van Schiedamse fotografen. Vrijdagavond feestelijk verder genieten in het Wennekerpand.

Een deel van de aanwezigen verzamelde zich gisteren rond 21.00 uur voor de deur van de Havenkerk, op de Lange Haven, waar de Silent City Disco van start ging. Een dansende stoet met lichtgevende koptelefoons trok vervolgens (bijna, want wel meezingend) stil door de binnenstad, al dansend over de Grote Markt, de Broersvest en de Lange Haven.

Vanavond in het Wennekerpand opnieuw een feestelijke combinatie van muziek, beeld en verbeeldende actie. Een gratis te bezoeken documentaire over de Rolling Stones, vier bands live on stage, die nog nooit zo vaak gefotografeerd zullen zijn als vanavond. Er is een fotowedstrijd: 75 euro (te besteden in een fotovakwinkel) te winnen door de fotograaf met de mooiste muziekfoto vanavond.

Nog een tip: scoor een gratis poster van één van de tentoongestelde foto's. Die liggen achter in de Havenkerk, ook voor jou. Pimp je wanden met kwaliteitsfoto's.

Het Fotofestival Schiedam 2016 is nog tot en met zondag 16 oktober a.s. te beleven in Schiedam. Het actuele programma is te vinden op: www.fotofestivalschiedam.nl

Foto boven: een deel van de harde kern van de Fotofestival vrijwilligers, v.l.n.r. Kim van Beek, Anouk van Mil, Roxanne van Kooten

Foto beneden: neem een gratis poster mee

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker