De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fluisterboot ligt weer in het water

Fluisterboot ligt weer in het water

SCHIEDAM - De twee fluisterboten zijn vanmiddag uit de stalling op de Noordvest gehaald en in het water getakeld. Jan Willem de Boer van JW TV was erbij om de operatie te filmen.

Op dit moment is de Stichting Rondvaarten Schiedam aan het inventariseren welke vrijwillige schippers en gidsen in deze coronatijd beschikbaar zijn om te gaan varen, zo liet de voorzitter van de stichting, Ad van Leeuwen, weten aan Jan Willem de Boer. Op 1 juli wil de stichting gaan varen. Je kunt kaartjes boeken via de website van Schiedam Partners, maar daar staat nog wel voorzichtigheidshalve een voorbehoud voor het al dan niet doorgaan, zo merkt Ad van Leeuwen op. 

Het vanmiddag te water gelaten schip de Aleida heeft normaal 50 zitplaatsen. Dit aantal zal wegens de coronavereisten worden teruggebracht naar 18. Er zullen 2 vaarten zijn per dag tegen in normale tijden 3 vaarten. 

Gekeken wordt nog hoe de andere fluisterboot - die enige tijd geleden al tot loungeboot werd omgebouwd - ingezet kan gaan worden. Ook deze loungeboot werd weer uit de stalling gehaald. Deze loungeboot heeft normaal een capaciteit van 32, maar zal wegens de coronavereisten worden gereduceerd tot 16.

Onder deze link kun je de reportage van Jan Willem de Boer van JW TV zien.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker