De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fluisterboot nog niet in de vaart

Fluisterboot nog niet in de vaart

SCHIEDAM - Zaterdag voor Pasen is al jaren de dag dat de fluisterboten weer gaan varen. Dat is dit jaar niet het geval wegens de coronacrisis.

"Het bestuur van de Stichting Rondvaarten Schiedam heeft besloten het vaarseizoen voorlopig niet te starten om verdere verspreiding van het coronavirus door middel van contacten te voorkomen. Uitstel is er voorlopig tot 1 juni, maar niet uitgesloten moet worden dat dit langer gaat duren", zo laat Stichting Rondvaarten Schiedam weten.

Voorzitter Ad van Leeuwen licht toe: "De 1,5 meter afstand is een probleem op de fluisterboot en is zeker niet haalbaar bij het op- en afstappen. Daarnaast behoort een groot deel van onze vrijwilligers tot de risicogroep. Rondvaarten Schiedam  doet er alles aan om zowel de vrijwilligers als de gasten veilig en gezond te houden en volgt daarom de richtlijnen van het RIVM." 

Foto: je zult de fluiterboot voorlopig nog niet met toeristen door het Schiedamse water zien varen (archieffoto)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker