De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gaybar El Borriquito krijgt vergunning

Gaybar El Borriquito krijgt vergunning

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft een exploitatievergunning en drank- en horecavergunning verleend aan het horecabedrijf El Borriquito gevestigd aan de Hoogstraat 148 te Schiedam. Het betreft hier een café met terras.

De maximaal toegestane openingstijden van het horecabedrijf zijn:|
- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur
- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 04.00 uur
De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:
- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Het terras, afmeting 3 meter bij 1 meter, is gesitueerd langs de voorgevel van het horecabedrijf.

Vanaf 12 juni 2019 ligt een afschrift van de verleende vergunningen, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit (datum besluit is 5 juni 2019), ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Dit artikel van 12-6-19 is een update van ons eerdere bericht van 21 februari 2019. In dat eerdere bericht meldden we o.m.:
Centrummanagement Schiedam plaatste op zijn Facebook-pagina het volgende bericht van de toekomstige uitbater: "Gaybar El Borriquito op de Hoogstraat 148 wordt een gezellige sfeervolle bruine kroeg, een mengeling tussen België en Spanje, de 10 tapbieren van België en de tapas van het Spaanse, bij iedere consumptie gratis 1 tapa. De bedoeling is om half maart open te kunnen gaan. Woensdag en donderdag tot 02.00 uur weekend tot 04.00 uur."

Die genoemde beoogde openingsdatum is niet gehaald, maar de deuren kunnen nu dus open. De openingstijden in de afgegeven vergunning wijken af van de genoemde tijden in de quote hierboven.

Foto: toen de verbouwing nog in volle gang was

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het uitgaansnieuws uit Schiedam. Alvast dank.
 

1 commentaar(en) op artikel "Gaybar El Borriquito krijgt vergunning"

Een aanwinst voor Schiedam! Nu maar hopen dat de gemeente snel de vergunning verleent. Een welwillende positieve ondernemer moet gewaardeerd en ondersteunt worden in Schiedam! Ik kan niet wachten op de opening...

Door: R&D Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker