De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

HC Schiedam start met rookvrij beleid

Geen peuk langs de hockeylijn

Geen peuk langs de hockeylijn

HOCKEY - HC Schiedam is vanaf deze week rookvrij met uitzondering van een aangewezen rookplek achter het clubhuis. Driekwart van de leden van HC Schiedam is voorstander van een rookvrij beleid.

"Momenteel telt HC Schiedam ruim 800 jeugdleden. Veel kinderen brengen een groot deel van hun vrije tijd door op onze sportvereniging. Daarom vraagt HC Schiedam aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden. Hiermee wil HC Schiedam kinderen (en oudere leden) beschermen tegen de verleiding om zelf te gaan roken en het schadelijke meeroken", zo licht de vereniging de maatregel toe.

"HC Schiedam vraagt rokers om buiten het zicht op de aangewezen rookplek achter het clubhuis te roken. De entree, langs de lijn, de tribune en het terras zijn rookvrij. In een enquête onder de leden vorig jaar stemde ruim driekwart van de leden voor een rookvrij beleid. Dit initiatief van HC Schiedam wordt dus breed gedragen en werd met veel enthousiasme ontvangen."

Afgelopen vrijdag was het startschot van dit nieuwe beleid. Samen met de jongste jeugd werd een asbakkenestafette gedaan waarna de asbakken definitief de prullenbak in konden. Ook was er een spandoekenwedstrijd: wie kon het mooiste spandoek maken om te laten zien hoe fijn het is dat HC Schiedam rookvrij is geworden? ME7 was de winnaar met een spandoek van een mooie wolk met frisse lucht en dus kon dit team met een prijs naar huis. 

Meer informatie over rookvrij worden? Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker