De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gilbert de Wildt nieuwe trainer SVV

Gilbert de Wildt nieuwe trainer SVV

VOETBAL - SVV heeft voor de zondagselectie voor komend seizoen met Gilbert de Wildt een opvolger voor trainer Toon Wolters vastgelegd. SVV heeft dit bekendgemaakt in een bericht dat je hieronder kunt lezen. SVV maakt hierin ook kenbaar op zoek te zijn naar aanvulling van de selectie. 

"SVV met Gilbert de Wildt op zoek naar nieuwe koers op zondag.

SVV heeft in Gilbert de Wildt een nieuwe hoofdcoach voor de zondagselectie. Gilbert de Wildt heeft de afgelopen jaren na kampioenschappen met Poortugaal en RDM, meest recent Leonidas naar de Hoofdklasse gebracht. Mede hierdoor kan hij een waardig opvolger worden genoemd van de vertrekkende Toon Wolters.

Voor het nieuwe seizoen hebben SVV en de nieuwe oefenmeester echter nog een uitdaging, want in een korte tijd zal een groot deel van de selectie nog moeten worden geformeerd. Op zoek naar een nieuwe koers, hoopt SVV nog ambitieuze spelers te vinden die de uitdaging met Gilbert de Wildt willen aangaan zichzelf te ontwikkelen en om een goed vervolg te geven aan de succesperiode van de afgelopen jaren. Geïnteresseerden kunnen zich melden door een mail met telefoonnummer te sturen naar zondag1@sv-svv.nl

SVV maakt tevens nog kans om via de nacompetitie te promoveren naar de 1e klasse en is vastbesloten om na een lastige periode, te werken aan een positieve uitstraling van deze mooie vereniging met zijn rijke geschiedenis."

Foto: voorzitter Edwin Suttorp heet Gilbert de Wildt ​welkom (bron foto SVV)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker