De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Door middel van tijdelijke vergunning van gemeente Schiedam

Gratis parkeren voor zorgmedewerkers

Gratis parkeren voor zorgmedewerkers

SCHIEDAM - Verpleeg- en verloskundigen en andere medewerkers in de zorg kunnen in verband met de coronacrisis een parkeervergunning aanvragen waarmee zij gratis kunnen parkeren in heel Schiedam.

"Door de uitbraak van het coronavirus wordt een groot beroep gedaan op de werkers in de zorg. Zij zijn van vitaal belang om deze crisis zo goed mogelijk door te komen. Het college wil deze mensen daarom steunen. Vanaf woensdag 25 maart kunnen zorgmedewerkers een vergunning aanvragen, waarmee zij in de gehele stad kosteloos kunnen parkeren", zo laat de gemeente weten.

Wethouder Jeroen Ooijevaar legt uit: “Door de uitbraak van het coronavirus doet de samenleving een groot beroep op de werkers in de zorg. We willen deze mensen daarom zoveel mogelijk steunen. Zij werken vaak door de gehele stad en moeten nu extra kosten maken voor parkeren. Die kosten neemt de gemeente nu op zich. We vinden dat zorgmedewerkers hun belangrijke werk nu zo goed mogelijk moeten kunnen doen, zonder zich zorgen te maken over extra parkeerkosten.”

De regeling is bestemd voor onder andere artsen, verpleeg- en verloskundigen en andere zorgverleners op wie nu een extra beroep wordt gedaan en die geen parkeervergunning hebben. Vanaf woensdag 25 maart kunnen zij een tijdelijke parkeervergunning aanvragen. Daarmee kunnen zij zonder kosten parkeren in heel Schiedam. De gemeente draagt de kosten van deze vergunning. De regeling geldt in ieder geval tot 1 juni.

Hoe een vergunning kan worden aangevraagd staat op de website van de gemeente Schiedam onder ‘parkeren’.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het gemeentenieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker