De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Damesmode Mitzi in Boterstraat vanmiddag overvallen

Help politie overvaller vinden

Help politie overvaller vinden

SCHIEDAM -Vanmiddag is Mitzi Mode, op de hoek van Boterstraat en Grote Markt, het slachtoffer geworden van een gewapende overval. De dader, een man van zo'n twintig jaar met lichtgrijze joggingjas met capuchon, is voortvluchtig. De politie heeft zojuist een oproep gedaan aan degenen die mogelijk iets hebben gezien, om dit te melden. Hieronder de feite zoals deze op een rij zijn gezet door de politie.

 

 

"Woensdagmiddag even voor 14.00 uur overviel een man een kledingwinkel aan de Boterstraat in Schiedam. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de verdachte en doet een specifieke oproep aan twee onbekend gebleven personen die nog een poging deden de vluchtende verdachte te stoppen. Zij kunnen belangrijke getuigen zijn.


Rond 13.50 uur liep de man, zo’n 20 jaar oud, slank, gekleed in een donkere broek en een lichtgrijze joggingjas met capuchon, de kledingwinkel binnen. Hij bedreigt de aanwezige medewerker met een mes, dwingt haar de inhoud van de kassalade af te geven en gaat er met een onbekend geldbedrag vandoor, waarschijnlijk in de richting van het Broersvest. De medewerker blijft hevig geschrokken maar ongedeerd achter.

De politie was snel ter plaatse en deed een onderzoek in de omgeving. De politemensen spraken met getuigen en keken camerabeelden uit. Er zijn twee getuigen in het bijzonder met wie de politie heel erg graag wil spreken. Zij renden nog een stukje achter de verdachte aan. Was u een van hen, of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, bijvoorbeeld over de aanloop- of vluchtroute, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000"

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker