De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hennepkwekerij aan Havendijk ontmanteld

Hennepkwekerij aan Havendijk ontmanteld

SCHIEDAM - Het team Toezicht & Handhaving van de gemeente Schiedam meldt vanmiddag dat er een hennepkwekerij aan de Havendijk in Schiedam is aangetroffen en ontmanteld. 

Het team Toezicht & Handhaving heeft in samenwerking met de Politie Schiedam en met het meetbedrijf Stedin de ongeveer 550 planten grote kwekerij ontmanteld. Er is sprake van gevaarzetting en diefstal van stroom. Hoe brandgevaarlijk zo'n illegale installatie kan zijn, zie je bijvoorbeeld aan de schakelkast met een wirwar van elektriciteitsdraadjes (zie tweede foto onder). 

Geen aanhouding kon worden verricht. Een bestuurlijk handhavingstraject wordt opgestart.

Foto's: bron team Toezicht & Handhaving van de gemeente Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker