De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hennepkwekerij in Sveaparken

Hennepkwekerij in Sveaparken

SCHIEDAM - Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam heeft in samenwerking met meetbedrijf Stedin en de Politie Schiedam een hennepkwekerij aangetroffen aan de Olaf Palmeborg in Sveaparken in Schiedam Noord.

Door zo'n illegale plantage in een woonhuis ontstaat een gevaarlijke situatie voor niet alleen de woning waarin zoiets gebeurt, maar door het brandgevaar ook voor alle omwonenden. Er is zoals dat genoemd wordt 'sprake van gevaarzetting'. Dat zo iets risicoverhogende situaties oplevert, zie je bijvoorbeeld goed op de eerste foto onder met allerlei geïmproviseerd elektrisch installeerwerk.

Er werd geen aanhouding verricht. 52 planten werden in beslag genomen. Een ontmanteling en een bestuurlijk handhavingstraject is opgestart.

Bron foto's: Interventieteam Ondermijning

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker