De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Een schrijfwedstrijd van schrijfster Marceline de Waard

Het gebeurde op een zondag

Het gebeurde op een zondag

SCHIEDAM - De Schiedamse schrijfster Marceline de Waard publiceert elke zondag een verhaal op haar site. Nu daagt ze de lezers uit om mee te schrijven. Via haar schrijfwedstrijd met als thema 'Het gebeurde op een zondag' maak je kans op publicatie van je verhaal op haar website.

Er is heel wat schrijftalent in Schiedam, maar soms is het lastig om je werk te publiceren. Schrijfster Marceline de Waard weet er alles van, maar is inmiddels succesvol met een aantal boeken. Onlangs publiceerde ze haar eerste roman, 'Thuisreis'. 

Marceline: 'Ruim drie jaar plaats ik nu iedere zondag een kort verhaal op mijn site. Het is een mooi podium geworden dat ik deze zomer graag deel met andere schrijvers. Ik doe dit door middel van een schrijfwedstrijd met als thema ‘Het gebeurde op een zondag’.

De prijs is een publicatie op haar website. In de maanden juni, juli en augustus plaatst ze iedere zondagochtend één van de beste/leukste/aansprekendste verhalen op haar website als het zondagverhaal van die week. Bij de publicatie geeft ze aan waarom ze dit verhaal koos en neemt ze een korte biografie op van de schrijver van het verhaal. In september verloot ze onder de dertien geplaatste schrijvers een exemplaar van haar bundel 'Schandalig en andere zondagverhalen'.

De jury bestaat uit Marceline, haar oordeel en haar  mening. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Doe je mee?
Je kan je verhaal met als thema ‘het gebeurde op een zondag’ vanaf nu t/m 29 mei 2020 inzenden naar: zondagverhaal@gmail.com
– Verhaallengte: minimaal 300, maximaal 800 woorden (exclusief titel)
– Biografie: bij je verhaal doe je een korte schrijversbio (ca. 150 woorden), eventueel met een verwijzing naar je eigen site

Lees hier het zondagverhaal 'Met vileine pen' van Marceline de Waard van 5 april 2020

Lees hier over de zondagverhalen van Marceline de Waard

Tweede foto onder: Marcelina aan het werk

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker