De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Wasserette Broersvest

Hier kun je zelf de was doen

Hier kun je zelf de was doen

SCHIEDAM - Aan de Broersvest 81b in Schiedam (dat is naast het Griekse restaurant) vind je de Wasserette Broersvest. In dit pand staan wasmachines en drogers die je kunt gebruiken om zelf je was te doen en of je was te drogen.

Een wasbeurt in een machine met maximaal 7 kilogram was kost 4 euro. Wil je de grotere wasmachine gebruiken, waarin 13 kilogram was past, dan betaal je 8 euro. De wastijd is ongeveer 40 minuten. 

De drogers kun je betalen met munten van 10 cent (1 minuut) of 50 cent (6 minuten). De benodigde droogtijd loopt uiteen van 18 tot 24 minuten.  

De wasserette is geopend tot 20.00 uur. De deur van de wasserette staat open, loop binnen en doe zelf je was. Heel gemakkelijk. 

(infotorial)

2 commentaar(en) op artikel "Hier kun je zelf de was doen"

Wat zijn de openingstijden? er staat dat het open is tot 20.00 , maar hoe laat gaan ze open?

Door: Anoniem Op:

Betaal je met muntgeld en hangt er een wisselautomaat?

Door: Lot Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker