De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hondenbelasting hoger in 2020

Hondenbelasting hoger in 2020

SCHIEDAM - De hondenbelasting is voor 2020 vastgesteld op 84,22 per hond per jaar. Voor kennelhouders geldt een afwijkend tarief. Die betalen aan hondenbelasting een totaalbedrag van 336,88 per jaar.

Dit is vastgesteld bij wijziging van de 'verordening hondenbelasting 2015'. Het besluit is gisteren gepubliceerd door de gemeente.

De nieuw vastgestelde tarieven betekenen een lichte stijging. In 2019 bedraagt de belasting 83,06 euro per hond per jaar of 332,24 euro per kennel per jaar.

Bij vaststelling van de 'verordening hondenbelasting 2015' werd voor belastingjaar 2015 de belasting vastgesteld op 100 euro per hond per jaar of 400 euro per kennel per jaar.

Foto door Louise Melchers (archieffoto, behorend bij artikel over De mooiste bully's in Schiedam )

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker