De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe winkel op de Hoogstraat d'Uk

Houten speelgoed en kindermeubels

Houten speelgoed en kindermeubels

SCHIEDAM - Op de Hoogstraat wordt in februari een nieuwe winkel geopend: d'Uk kinderwinkel. Er wordt nu flink verbouwd in de winkel.

Het is de planning dat Phyllis Touw haar winkel in kindermeubels en houten speelgoed op 1 februari 2020 zal openen, zo geven De Winkelmeiden aan. Ook tref je duurzaam speelgoed aan van onder meer Ostheimer en Sigikid, Edugro en veel kleine leveranciers.

Phyllis heeft al een webwinkel. Haar werkplaats is gevestigd aan de Oude Bovendijk 243 in Rotterdam. Dat is in de polder die ten noorden van het vliegveld ligt. "Naast mijn baan als schoolleider heb ik altijd geklust, meubels vermaakt en geschilderd. (...) Ik kreeg steeds meer behoefte om veel meer met mijn handen te gaan werken en mooie dingen te creëren. In mijn bedrijf d’Uk komt allemaal samen. d´Uk of de Uk is een koosnaampje voor onze kinderen toen ze klein waren", schrijft Phyllis op een pagina van de website van haar bedrijf. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: