De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

RIVM meldt vandaag landelijk bijna 6500 positieve coronatesten

In Schiedam 37, in Vlaardingen 40

In Schiedam 37, in Vlaardingen 40

SCHIEDAM - Het aantal positieve coronatesten dat vandaag door het RIVM voor geheel Nederland gemeld wordt is 6499 en dat is fors meer dan de 5971 van gisteren. Het aantal positieve testen dat vandaag gemeld wordt voor Schiedam is 37 (gisteren 31) en voor Vlaardingen 40 (gisteren 30).

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat voor heel ons land vandaag gemeld wordt door het RIVM is 49 (gisteren 66), van wie vandaag geen Schiedammers en Vlaardingers.

Het aantal overleden coronapatiënten dat vandaag gemeld wordt voor heel het land is 23 tegen gisteren 13, van wie vandaag en gisteren geen Schiedammers en Vlaardingers. Er wordt zelfs een correctie doorgegeven van een eergisteren gemeld overlijden van een Schiedamse coronapatiënt. Hiermee is het totaal aantal overleden Schiedammers ten gevolge van corona bijgesteld van 25 naar 24.

Foto: de teststraat aan de Fokkerstraat

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker