De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bijeenkomst in het Stadskantoor

Internationale Dag van de Vluchteling

Internationale Dag van de Vluchteling

SCHIEDAM - Dinsdag 20 juni is er van 17.30-20.30 een bijeenkomst in het Stadskantoor ter ere van de Internationale Dag van de Vluchteling. 

Mensen die hun betrokkenheid met de situatie van vluchtelingen laten zien in vrijwilligerswerk, zoals begeleiding, taallessen of sponsoractiviteiten, vertellen hun verhaal. Zo is het Schiedamse team dat tijdens de Nacht van de Vluchteling 40 km van Rotterdam naar Den Haag gelopen is aanwezig erover te vertellen. Daarnaast is er muziek van Hieke van Rijswijk, Jorge & Alina en is er een dialoog over solidariteit anno 2018. Wil je deelnemen aan de eenvoudige maaltijd, dan is het zaak je aan te melden bij schiedamverwelkomtvluchtelingen@meredia.nl 

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam; 17.30 - 20.30 uur; vrij entree

Bron afbeelding: flyer Manifestgroep Schiedam Verwelkomt Vluchtelingen

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker