De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Burgemeester mag van Raad van State coffeeshop tijdelijk sluiten

'Is sluiting Pas Op nog nodig?'

'Is sluiting Pas Op nog nodig?'

SCHIEDAM - "Burgemeester Schiedam mocht coffeeshop voor drie maanden sluiten nadat, kort na elkaar, twee keer softdrugs werden verkocht aan minderjarigen", zo heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vandaag bepaald.

Dit gaat om coffeeshop Pas Op. De coffeeshop wist de tijdelijke sluiting tot op heden met succes aan te vechten. Of de coffeeshop aan de Hoofdstraat in Schiedam Zuid nu alsnog dicht moet, valt nog te bezien.

"De burgemeester treedt binnenkort in overleg met de exploitant om te kijken of, gezien de tijd die inmiddels is verstreken, een daadwerkelijke sluiting van drie maanden nog nodig en gewenst is", aldus de gemeente Schiedam in een reactie op de uitspraak.

Feit is dat in Schiedam op dit moment, na het sluiten van coffeeshop Spoenk, nog slechts twee coffeeshops geopend zijn.

Hier lees je ons eerdere artikel: Mag gemeente coffeeshop sluiten?

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkel en horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

1 commentaar(en) op artikel "'Is sluiting Pas Op nog nodig?'"

dit is raar toch je maakt een fout door een minderjarige weed te verkopen en binnen te laten en hoef niet dicht waarom dan een proces en de rechter inschakelen en dan vervolgens geen straf dus je kan doen en laten wat je wil in de coffeeshop terwijl er wel degelijk regels en wetten zijn raar allemaal dus coffeeshops kunnen nu aan 16 jarige verkopen 5 kilo in huis hebben en meer als 5 gram verkopen dit kan echt niet er moet een straf volgen anders is het hek van de dam

Door: Boes Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker