De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Jeneverlogies wordt ook bakkerij

Jeneverlogies wordt ook bakkerij

SCHIEDAM - Gisteren is de bed & breakfast Jeneverlogies Ambacht en Brood aan de Lange Haven 78 in Schiedam in andere handen overgegaan. De nieuwe eigenaars gaan ook brood bakken en verkopen in het winkelpandje.

De afgelopen zes jaar waren Alwine van Winsen en Rob van der Gaag de uitbaters. Zij hebben hun bed & breakfast verkocht aan het Rotterdamse echtpaar Libby en Robert Steendijk. De b&b biedt een tweetal te verhuren appartementen op de verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte.

"1 juli hebben wij na zes jaar onze Jeneverlogies overgedaan aan Libby en Robert. Wij wensen hun heel veel plezier en succes op het mooiste plekje aan de haven. Wij kijken terug op een geweldige tijd met al onze gasten die we hebben mogen begroeten en hun verhalen die we hebben mogen horen", zegt Rob van der Gaag (geheel links), die samen met Alwine van Winsen (tweede van links) de nieuwe eigenaars in de bloemen zette na de formele overdracht.

Alwine van Winsen en Rob van der Gaag hebben nu hun handen geheel vrij voor hun bedrijf ‘Serious Bee Distillers’, een distillateur die vooral producten maakt op basis van honing van eigen bijenvolken. Je leest hier meer over in ons eerdere artikel:  Van 'Juniper' tot 'oranjebitter', Brandy gedistilleerd in ONS Gebouw

Hier lees je ons eerdere artikel over de Jeneverlogies.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker