De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Maak zondag kennis met Nature Republic tijdens Lions Filmdag

Juliette: import Aloë Vera

Juliette: import Aloë Vera

SCHIEDAM - Jayeon Cosmetics is een nieuw bedrijf dat opgericht is door negen studenten aan de opleiding Trade Management Asia van de Hogeschool Rotterdam. Het oprichten, in de markt zetten en exploiteren van dit bedrijf wordt gedaan als studieopdracht. Een van de negen studenten is Juliette Roest uit Schiedam.

Jayeon Cosmetics importeert een cosmeticaproduct uit Zuid-Korea, te weten de '90% Aloë Vera face toner' van het merk Nature Republic. "De Zuid-Koreaanse cosmeticabranche is altijd al vooruitstrevend geweest op het gebied van innoverende en organische cosmeticaproducten. Daarom hebben we ervoor gekozen dit Koreaanse product op de Nederlandse markt te brengen. Dit product is geschikt voor iedere huidtype, trekt snel in, hydrateert, verzacht en reinigt de huid", zegt Juliette Roest en zij kan het weten, want wijlen haar opa en oma zijn decennia lang een begrip geweest in Schiedam als het gaat om cosmetische artikelen, want wie kent niet de toenmalige parfumerie Van Soest op de Koemarkt.

Het op de markt brengen wordt ook heel letterlijk genomen door de studenten. Zo is de studente in Schiedam langs de deur gegaan met een monsterfles Nature Republic, die na geprobeerd te zijn door de bewoners die zij thuis trof, desgewenst afgenomen kon worden voor een prijs van 14,95 euro per fles.  

Aanstaande zondag 12 maart presenteert Juliette het product, samen met medestudent Guillaume Holvoet (zie foto onder; foto gemaakt bij een eerdere productpresentatie), tijdens de door de Lionsclub georganiseerde filmdag. Deze filmdag wordt gehouden in het Wennekerpand. De opbrengst komt ten goede aan 'het vergeten kind' in Schiedam. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze filmdag (zie verder ons eerdere artikel). 

Jayeon Cosmetics is door de Hogeschool Rotterdam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is de bedoeling dat deze 'leer-onderneming' na zes maanden wordt opgeheven. 

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft.  Of volg ons via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over studeren, werken en bedrijven in Schiedam e.o. goed volgen. Bij voorbaat onze dank.   


2 commentaar(en) op artikel "Juliette: import Aloë Vera"

Waar kan ik het kopen? Hebben jullie nog mee producten van aloe vera?

Door: Coby Huiskens Op:

Beste Coby,

Komende zondag zullen wij onze producten verkopen op de Lions filmdag in Schiedam. Tevens kan er ook gemaild worden, bij eventuele interesse en/of vragen over de 90% Aloë Vera toner van Nature Republic, naar: info.jayeon.cosmetics@gmail.com

Wij verkopen vanuit de hogeschool Rotterdam een Aziatisch product. Dus we verkopen alleen dit ene product.

M.Vr.Gr. Jorrit Deneer

Marketing manager Jayeon Cosmetics

Door: Jorrit Deneer Marketing manager Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker