De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In het Repair Café:

Laat je spullen gratis repareren

Laat je spullen gratis repareren

SCHIEDAM - Zaterdag 15 februari aanstaande is het Repair Café weer open. Ook in 2020 staan deskundige vrijwilligers klaar om spullen kosteloos te repareren die anders zouden worden weggegooid.

Koffie-apparaten, audio- en video apparatuur, verlichting, klokken, stofzuigers en allerlei andere elektrische apparatuur, maar ook (kinder) fietsen, rollators en kleding enzovoort kunnen mogelijk een nieuw leven krijgen, waardoor de afvalberg niet nodeloos groter wordt, grondstoffen worden bespaard, en er een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café is in 'De Vijf Molens' Nieuwe Damlaan 818 Schiedam en geopend van 9.30. De inschrijving is tot 11.00 uur.

'Waardeer het, Repareer het!'. Met deze landelijke campagne van SIRE (Stichting Ideële Reclame) wordt extra aandacht gevraagd om zoveel mogelijk spullen te repareren en niet meteen weg te gooien. Daardoor gaan wij zuiniger om met onze grondstoffen en maken de afvalberg niet nodeloos groter en helpen zo mee aan een duurzamere samenleving.

Foto: fragment uit een video uit de nieuwe campagne van SIRE, https://www.youtube.com/watch?v=6ExIO0zyWMs

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het nieuws over duurzaamheid in Schiedam. Alvast dank.

4 commentaar(en) op artikel "Laat je spullen gratis repareren"

Hoe werkt het repaircafé?

Ik heb een kandido Luci tafel lamp ( nu nog met twee standen Halogeen) die ik niet meer aan krijg. Wil laten bekijken of die lamp gerepareerd kan worden.Hoe gaat dat in z’n werk?

Vr gr A.J Tigges

Door: Tigges Op:

Heb een Jura volautomaat koffiemachine ExcellentC5, het geeft geen water door de gemalen koffie en de bonen, wel in het afvalbakje dus geen koffie! De rest doet het wel, is dit te repareren? Groeten

Door: SHA Bouwman Op:

Goed idee zeg gratis repareren

onder het mom van "goed voor het milieu " maar heeft U er wel eens over nagedacht dat als je gratis laat repareren je de reparatie winkels de das om doet ?,

Door: casper w Op:

Hoi ik heb een vraagje doen nullie nog repareren van goederen heb een volautomatische koffie machine waarbij maar bij 1 uitgang koffie komt ipv 2.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Afwachtend op uw reactie BVD

Door: Said El Mimouni Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker