De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Laatste rustplaats matras óp Oranjebrug

Laatste rustplaats matras óp Oranjebrug

SCHIEDAM - Dat illegaal bijplaatsen van huisvuil niet is toegestaan bij de ondergrondse vuilcontainers, zal bekend zijn, maar wordt desalniettemin met regelmaat wél gedaan. Degene die dit matras wilde dumpen, heeft een andere plek bedacht: niet bij de container maar óp de brug.

Ingetapet stond vrijdagnamiddag op de Oranjebrug dit afgedankte matras. Als je zo'n matras intapet is het natuurlijk makkelijker te vervoeren in je auto, dat zal het zijn. Gewoon in de auto, een korte stop op de brug, matras tegen de ballustrade van de brug en karren maar weer. In een woord schandalig is het.

De dumper kan enig gevoel voor humor overigens niet ontzegd worden; het afgedankte matras kreeg zijn laatste rustplaats op een afstand van slechts tien meter van de beddenspeciaalzaak aan de Oranjestraat. Voor het overige vinden we deze dumper een asociale stumper.

Jan Schrijver

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker