De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Lange Haven heeft ook een Plantenbieb

Lange Haven heeft ook een Plantenbieb

SCHIEDAM - Op de Lange Haven in Schiedam, ter hoogte van de hoek met de Griffioenstraat, vind je deze oase van potten met planten en bloemen. De bewoners van de Lange Haven die deze geveltuin hebben neergezet, noemen het de 'haventuin'. Ook vind je er de 'Plantenbieb Schiedam'.

In het groene kastje dat je op de foto's ziet, staan potjes met stekkies van planten. Je mag die stekkies meenemen.

In het kastje liggen ook kaartjes met de volgende uitleg: "Hoe werkt het? Neem een plantje mee uit het kastje en zorg er goed voor of: ruil voor een andere plant. Leuk als je een berichtje achterlaat op Insta of Facebook."

Instagram: @klein.geluk.vandaag
Facebook: plantenbieb_schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het nieuws over natuur en milieu uit Schiedam e.o. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker