De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Diploma-uitreiking

Lentiz mavo en vmbo 98% geslaagd

Lentiz mavo en vmbo 98% geslaagd

SCHIEDAM - Woensdagavond jl. was het feest op het Lentiz | LIFE College (school voor vmbo, mavo en mbo) in Schiedam. Tijdens de diploma-uitreiking mocht 98% van de eindexamenkandidaten van vmbo en mavo een diploma in ontvangst nemen.

Op de vmbo-afdelingen voor basisberoepsgerichte leerweg (bbl) en de mavo kreeg zelfs 100% het felbegeerde diploma uitgereikt. In het bijzijn van familie en vrienden werden alle geslaagden in het zonnetje gezet. Speciale aandacht was er voor de mavo-leerlingen die allemaal, zonder herkansingen, in één keer zijn geslaagd. 

"Sinds de invoering van het “LIFE College Concept” een aantal jaren geleden, heeft LIFE College het talent van zijn leerlingen -en daarmee ook de eindexamenresultaten- zien groeien. In het LIFE College Concept leren leerlingen hun talenten herkennen, er is op school aandacht voor sociale- en houdingsaspecten en leerlingen kunnen na schooltijd talentworkshops volgen en huiswerkbegeleiding krijgen", aldus directeur Rianne de Graaf. “Wij zijn zo trots op onze leerlingen. Na de zomer stromen ze met een mooi diploma op zak door naar een vervolgopleiding op het mbo. Zo maken zij de volgende stap richting hun ambities voor de toekomst”. 

Foto: Mavoleerlingen vieren feest tijdens diploma-uitreiking

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: