De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Let op: er zijn inbrekers actief

Let op: er zijn inbrekers actief

SCHIEDAM - De Politie Schiedam heeft een mobiel elektronisch waarschuwingsbord ingezet om de burger te attenderen op het toenemend aantal woninginbraken. 

"Schiedam Let op! Er zijn weer inbrekers actief. Met name in de omgeving Stadhouderslaan en Willem de Zwijgerlaan. Bel 112 bij verdachte situaties. Geef locatie en signalementen door en probeer op een veilige manier zicht te houden. De meldkamer van Politie Rotterdam stuurt zo snel mogelijk een eenheid. Helpt u mee?", zo luidt het verzoek van de Politie Schiedam.

Ook een week geleden waarschuwde de politie voor de toename in het aantal inbraken: "De laatste tijd is er een toename in het aantal meldingen van woninginbraken. Voornamelijk in het Oranjekwartier en de Nassaubuurt in Schiedam. Weet dat wij er alles aan doen om dit tegen te gaan maar u kunt natuurlijk zelf ook iets doen! Kijk op; http://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl "

Bron foto Politie Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: