De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Luikse markt op het Bachplein

Luikse markt op het Bachplein

SCHIEDAM - Door de gemeente Schiedam is de door Willy’s evenementen aangevraagde vergunning verleend voor het houden van een Luikse markt op het Bachplein op zaterdagen 11 januari 2020, 11 april 2020, 11 juli 2020 en 10 oktober 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Op het Bachplein mogen maximaal 96 kramen en / of auto’s worden geplaatst waar tweedehands spullen worden verkocht. Naast de kramen en / of auto’s worden er een snackwagen en twee dixies geplaatst. Opbouw van het evenement is van 07.30 uur tot 10.00 uur, afbouw van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Vanaf 8 januari 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Binnen 6 weken na verzenddatum van de verleende vergunning kan iedere belanghebbende tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom er bezwaar wordt gemaakt tegen de verleende vergunning en waarom de bezwaarmaker vindt dat hij/zij rechtstreeks in zijn/haar belang wordt getroffen. Het bezwaarschrift kan worden gestuurd aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als een bezwaarmaker meent dat deze meteen moet worden geschorst dan kan daarvoor een verzoek worden gestuurd naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat er wel een bezwaarschrift is ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Luikse markt Bachplein: Willy’s evenementen.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: