De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Lunchroom Soof komt in Hof van Spaland

Lunchroom Soof komt in Hof van Spaland

SCHIEDAM - Op 2 september aanstaande opent aan het Hof van Spaland 57 Lunchroom Soof. Sinds 1996 is in deze winkel tegenover Albert Heijn de lunchroom Sofi de France gevestigd. Deze zal gewoon geopend blijven tot en met zaterdag 10 augustus. Daarna start de ingrijpende verbouwing.

Geboren en getogen Schiedammer Arjan de Langen (33) is sinds 2011 eigenaar van Sofi de France. Hij vindt het - na de 23 jaar dat de luchroom bestaat - tijd om de winkel te moderniseren. "Bijna een kwart eeuw bestaan van een zaak, dat is heel wat. De tijd heeft niet stilgestaan en ik ben van een nieuwe generatie. Dan is het ook leuk om de zaak bij mij en de nieuwe tijd passend te maken", zegt Arjan. 

Niet alleen het interieur zal grondig worden aangepakt, maar ook de menukaart zal worden vernieuwd. Er komen verscheidene luxere lunchgerechten op de kaart te staan, een keus aan zelf afgebakken broodjes belegd met verse waar. Er kan ook gekozen worden voor gerechten met daarbij 'boterhammen' die gesneden worden van de speciaalbroden van de twee deuren verder gevestigde bakker Herweijer. Op termijn wil Arjan ook een begeleidend glas wijn kunnen gaan schenken bij de geserveerde lunchgerechten.

Er zullen bovendien van de huidige kaart bekende gerechten op de menukaart staan zoals tosti's en uitsmijters. De koffie die je er kunt drinken blijft onveranderd van het merk Fleur de Café. 

Beeld: artist impression van het nieuwe exterieur van Lunchroom Soof (ontwerp STUDIO  F, Naaldwijk)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkel- en horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.
 

8 commentaar(en) op artikel "Lunchroom Soof komt in Hof van Spaland"

In een woord" Geweldig leuk"

Door: Karin Op:

Ik als schoonvader ben heel erg trots dat ze roer na al die jaren omgooien en wat ik al gezien heb word het de mooiste lunchroom van Schiedam waar je heerlijk kan eten met het genot van een heerlijk bakje koffie. Heel veel succes Arjan en Patty 👍

Door: Sjaak Op:

Superleuk nieuws en ja helemaal gelijk! Even lekker een frisse wind door de zaak! Heel veel succes Arjan 🍀

Door: Anneke Op:

Trots op mijn schoonzoon en dochter

Dagen lang ..elk uur ging erin

Maar wat is het mooi geworden

Ben zo trots

En wens ze alle geluk

Met de vernieuwde zaak

Soof 💐💐💐

Door: Hilda Op:

Geweldig, heel veel succes🍀het is prachtig geworden!!

Door: Hilde van straten Op:

Net terug uit België,

Wat boodschapjes gedaan,en nu lekker lunchen bij Soof.

Bediening is heel aardig, op het eten wachten we nog,dit is wat we miste in het hof van Spaland , we vinden het heerlijk

Door: Ria Muskens Op:

Mijn kleindochter en ik waren echt verrast toen we dachten sofie de france in te lopen en Soof betraden..fantastisch mooi geworden...heerlijk om bij jullie een bakkie te doen..

Veel succes!!

Door: Hilbrand Op:

Beetje saai interieur.

Geen broodje kaas meer....

Jammer

Door: Andre Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker