De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep politie

Man stak meermaals 61-jarige vrouw

Man stak meermaals 61-jarige vrouw

Schiedam - De vrouw die gisteravond laat gewond raakte bij een steekpartij in Schiedam Groenoord, is een 61-jarige vrouw uit Schiedam. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw is gewond geraakt toen een man haar meermalen stak. De vrouw liep behoorlijk bloedverlies op, maar was aanspreekbaar. De politie zoekt de dader. Daartoe werd al een inval gedaan aan de Kolenbranderstraat, waar bij een woning de deur werd geforceerd. Daar werd geen verdachte aangetroffen. 

"Rond 22.45 uur kwam bij 112 de melding binnen dat een gewonde vrouw op een parkeerplaats bij de Toon Verheystraat lag. Agenten vonden haar kort daarna en kamden nog de omgeving uit, maar de dader was al gevlogen. De vrouw had onder meer een steekwond in haar schouder. De vrouw en de verdachte zijn bekenden van elkaar", zo laat de politie weten.

De politie is op zoek naar de man en wil graag mensen spreken die getuige waren van wat er is gebeurd. Wie gezien heeft wat aan het steekincident vooraf ging of andere informatie kan geven en nog niet met de politie gesproken heeft, wordt gevraagd te bellen naar Opsporing district Noord op 0900-8844. 

Hier lees je ons artikel van gisteren: Vrouw gewond bij steekpartij

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker