De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Groenoord

Man woont 5 jaar zonder gas licht water

Man woont 5 jaar zonder gas licht water

SCHIEDAM - De politie in Schiedam in de wijk Groenoord heeft vandaag een ontruiming in gang gezet van een woning waarin een bewoner al vijf jaar zonder gas, licht en water leefde.

Wijkagent Groenoord, Fred Bravenboer, meldt vanmiddag om vijf uur: "Vandaag wederom op twee adressen in Groenoord bewoners in hun woning aangetroffen die zeer zwaar vervuild waren en waar eigenlijk niet meer in geleefd kan worden. Eén bewoner heeft al vijf jaar geen gas, water en licht in zijn woning. Met spoed ontruiming en schoonmaak geregeld."

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het hulpverlenings-, handhavings- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker