De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Medische noodsituatie aan PKO-laan

Medische noodsituatie aan PKO-laan

SCHIEDAM - Voor een medische noodsituatie werd een hoogwerker van de brandweer ingezet en diende de Professor Kamerlingh Onneslaan in Schiedam Oost enige tijd voor het verkeer te worden afgesloten.

Het team Toezicht & Handhaving van de gemeente verleende assistentie bij het omleiden van het verkeer. Door de omleiding kon de door de brandweer ingezette hoogwerker aan de slag. Zodoende kon de patiënt op verantwoorde wijze uit de woning worden gehaald.

In deze hulpverleningsactie werd verder samengewerkt met de ambulancedienst en de politie. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen.

Bron foto's: team Toezicht & Handhaving

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker