De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Schiedam op het water

Met paddle, sloep of boot door de havens

Met paddle, sloep of boot door de havens

SCHIEDAM - Heb je geen boot, maar wil je wel het water op in Schiedam? Vanaf donderdag 2 juli kan je in Schiedam weer een rondvaart maken met de fluisterboot. Wil je zelf je route bepalen, dan kun je een loungeboot of een sloep huren. Wil je sportief actief zijn, dan kun je het water op met een Stand Up Paddle (sup).

Hier lees je ons eerdere artikel van vandaag over de fluisterboot. Daarin lees je over de rondvaarten met de gewone fluisterboot en over de mogelijkheid van het huren van de fluister-loungeboot. Beide boten zijn van de Stichting Rondvaarten Schiedam. 

Zelf varen door de Schiedamse havens, dat kan bij S’loep Schiedam. Dit bedrijf bestaat sinds 1 april 2020 en is gevestigd aan de Louise de Colignystraat 24 in Schiedam. S’loep (zie foto van de te verhuren sloep) is normaal geschikt voor 9 personen. In verband met de coronarichtlijnen kunnen er nu maximaal 5 personen varen uit één huishouden. De prijs is 75 euro per uur, 250 euro voor vier uur, 450 euro voor 8 uur. Meer informatie zie onder deze link.

Stand Up Paddle is een mogelijkheid voor wie Schiedam actief wil verkennen. Je kunt op donderdagavond mee suppen met WhaSUP.  

Met eigen boot
Heb je wél een eigen boot? Schiedam is te bereiken via de Schie of vanaf de Nieuwe Waterweg. Hier vind je vaarinformatie.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van wat je zoal kunt doen in Schiedam. Alvast dank

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker