De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Op de Metro, ach we wachten al zo lang' van Sandy Struijs

Metro-ellende in een liedje

Metro-ellende in een liedje

SCHIEDAM/VLAARDINGEN -  'Op de metro, ach we wachten al zo lang', zingt Sandy Struijs over de 'Hoekse lijn'. De Vlaardingse heeft op de melodie van In the Navy van Village People het lied 'Op de metro' gemaakt. De videoclip van het lied is te zien op YouTube. 

"Elke keer problemen, nu weer met de software. We zijn al tijden de sigaar. Al die loze kreten, tegen beter weten. De OV kaart ligt al maanden klaar. Ik word nu wel wat bang, dat de metro nooit zal gaan", is kort samengevat de strekking van de tekst van het lied. 

Het liedje is onder deze link op YouTube te zien en horen. Meerijden met de Hoekse Lijn kan nog niet, meezingen met Sandy wél. 
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker