De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Mitzi Ottevanger gaat na ruim dertig jaar stoppen

Mitzi damesmode na oktober dicht

Mitzi damesmode na oktober dicht

SCHIEDAM - Mitzi Ottevanger van Mitzi damesmode gaat na ruim dertig jaar met haar winkel aan de Boterstraat 89 stoppen. In 1987 begon zij ermee. De winkel zal tot en met oktober 2019 open blijven.

Zij had geen achtergrond in de mode toen zij met haar winkel begon. Zij was röntgenlaborante. Wel had zij altijd al een bovengemiddelde interesse voor de mode. Toen zij als modedetailliste begon, verkocht ze op kleine schaal ook haar eigen ontwerpen uit eigen atelier.  

Jan Willem de Boer van JW TV ging in een interview met haar in op het inkoop- en verkoopproces. Wat doe je met een lastige klant, zo vraagt Jan Willem. "Gewoon blijven helpen, ik heb vreselijk veel geduld", is haar antwoord. Hoe zijn de gemiddelde Schiedamse vrouwen gekleed? "Nou, zeg maar minder dan bijvoorbeeld in een stad als Antwerpen", is Mitzi's tactische antwoord. 

De reportage door Jan Willem de Boer van JW TV zie je onder deze link.  

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: