De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Repair Café

Niet weggooien maar spullen repareren

Niet weggooien maar spullen repareren

SCHIEDAM - Aanstaande zaterdag 19 mei is het Repair Café weer geopend. Deskundige vrijwilligers staan klaar om - kosteloos - spullen te repareren die anders zouden worden weggegooid.

Koffie-apparaten, audio- en videoapparatuur, verlichting en andere elektrische apparaten, klokken, (kinder)fietsen maar ook kleding, meubels, enzovoort kunnen mogelijk een nieuw leven krijgen waardoor zij niet nodeloos op de afvalberg terechtkomen. Zodoende wordt meegewerkt aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café is in De Vijf Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam en is geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Bij te grote belangstelling sluit het Repair Café eerder.

1 commentaar(en) op artikel "Niet weggooien maar spullen repareren"

wat geweldig misschien kom ik even met mijn melk schuimer langs

want die warmt allen maar veel succes

Door: Tjally Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker