De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Open Terras foto's

Open Terras foto's

SCHIEDAM - Dit weekeinde werd het Open Terras Schiedam 2016 gehouden. Dat betekende alweer de zesde jaargang van deze opening van het terrassen-seizoen.

Dan moet het weer natuurlijk wel willen meewerken. Zaterdag bleef niettegenstaande de goede verwachtingen nog wat in onopgeloste grijsheid hangen, maar de zondag verdiende vanuit terras-oogpunt bezien: een tien met een griffel en een zoen van de juffrouw.

De foto's spreken voor zich, hoe gezellig en zonnig deze jaargang van het Open Terras was. Wat daarbij ook een duit in het zakje deed was dat - omdat het de eerste zondag van de maand betrof -  er veel winkels open waren en er Luikse markt in het centrum werd gehouden.

 

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft.  Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank.  

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker