De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pakistan Cricket League in Schiedam

Pakistan Cricket League in Schiedam

CRICKET - Ook dit jaar vindt de Pakistan Cricket League (PCL Holland) weer in Schiedam plaats. Pakistaanse cricketers uit Nederland en omliggende landen spelen een T20 competitie.

De opening van de PCL Holland competitie is op zondag 9 juni met twee wedstrijden op het veld van Hermes-DVS. Om 13.00 uur start de wedstrijd van de Sialkot Thunders tegen het team Karachi Express. Om 16.30 begint eveneens bij Hermes-DVS de ontmoeting tussen Peshawar Badshahs tegen Islamabad Shaheens.

De tweede wedstrijddag is woensdag 12 juni. Bij Excelsior'20 treden dan opnieuw de Peshawar Badshahs in het strijdperk, ditmaal tegen Nankana Sahib. De aanvang is 18.00 uur. De week erna, woensdag 19 juni,  is -bij Excelsior'20 om 18.00 uur de wedstrijd Sialkot Thunders tegen Islamabad Shaheens.

Volgende wedstrijddagen zijn vrijdag 21-6 (Hermes), woensdag 26-6 (Excelsior) en op 26-6 tevens een wedstrijd in België, woensdag 3-7 (Excelsior), vrijdag 5-7 (Hermes) en woensdag 10-7 (Excelsior).  Op woensdag 17-7 worden de play offs gespeeld (zowel bij Hermes als Excelsior). De finaledag is op zondag 28-7 (Hermes). 

Foto door Ton Brökling


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws in Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "Pakistan Cricket League in Schiedam"

I love cricket ......

Door: Salim khan Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker