De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pand van Eetcafé Baumann verkocht

Pand van Eetcafé Baumann verkocht

SCHIEDAM - De in Schiedam gevestigde in horeca gespecialiseerde makelaar 'De Horecatussenpersoon' meldt dat via zijn bemiddeling Eetcafé Baumann aan de Rotterdamsedijk 257 is verkocht. 

Dit eetcafé is jarenlang gevestigd geweest op deze plaats en was een begrip in Schiedam. Voor een redelijke prijs kon je er de traditionele gerechten als bijvoorbeeld biefstuk, spareribs en scholletjes, met volop bijlagen als patat, aardappels en groente eten. Ongeveer een jaar geleden werd het eetcafé gesloten. De Horecatussenpersoon meldt: "Uit faillissement verkocht: vastgoed en inventarissen van Eetcafé Baumann in Schiedam."

"​Op 15-08-2018 werd Café C.J. Baumann te Schiedam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator werd aangesteld mr. J.G. Plet. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/18/284. De (hoofd)activiteit van Café C.J. Baumann was eet- en drinkgelegenheden", zo meldt faillissementsdossier.nl.

Enkele weken geleden meldden wij dat er voor dit adres een aanvraag is gedaan om een coffeeshop te starten en dat de burgemeester van Schiedam inmiddels heeft bekendgemaakt dat op dit adres géén coffeeshop komt.

Foto: bron Instagram De Horecatussenpersoon (https://www.instagram.com/dehorecatussenpersoon/)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker