De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politie Schiedam waarschuwt:

Pas op voor malafide glazenwasser

Pas op voor malafide glazenwasser

SCHIEDAM - Enkele dagen geleden ontving Politie Schiedam een melding van een burger die aangaf opgelicht te zijn door een 'glazenwasser', die tegen de melder had gezegd dat hij de nieuwe glazenwasser was en of hij een voorschot kon krijgen. De politie waarschuwt voor deze oplichtenden zogenaamde nieuwe glazenwasser. 

De politie beschrijft de gang van zaken als volgt: "De melder gaf aan dat hij en zijn buren waren opgelicht door een man die zei dat hij de nieuwe glazenwasser was. Hij zou het bedrijf hebben overgenomen van de oude glazenwasser en hij kwam vragen of er alvast een voorschot op zijn diensten betaald kon worden. Het zou gaan om een bedrag van 75,00 euro en dit zou genoeg zijn voor een jaar aan werkzaamheden.

De melder had even geen 75,00 euro in huis, maar kon wel alvast 20,00 euro betalen. Hier ging de “glazenwasser” uiteraard mee akkoord. Meerdere burgers hebben op deze manier kleinere bedragen betaald... en de malafide glazenwasser heeft dus een aardig bedrag opgestreken.. Op een gegeven moment verscheen de echte glazenwasser en deze wist natuurlijk van niks!

Zorg er voor dat u het telefoonnummer van uw echte glazenwasser in uw bezit hebt zodat u bij twijfel altijd contact kan opnemen...

Is het kwaad al geschied? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en maak een afspraak voor het doen van aangifte."

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: