De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Elf nieuwe besmettingen in regio

Patiënt in Schiedam in thuisisolatie

Patiënt in Schiedam in thuisisolatie

REGIO - In de regio Rotterdam-Rijnmond zijn elf nieuwe besmettingen met het coronavirus. "Dit blijkt uit laboratoriumonderzoek. De nieuwe positieve testen zijn vastgesteld in Rotterdam, Goeree-Overflakkee, Schiedam en Albrandswaard", zo meldt de GGD Rotterdam-Rijnmond zojuist.

"In Schiedam is op 15 maart voor het eerst een besmetting met het coronavirus vastgesteld bij een inwoner. De patiënt verblijft in thuisisolatie", zo meldt de gemeente Schiedam.

Inmiddels telt onze regio 58 positief geteste personen. Hierbij is één persoon opgeteld die momenteel verblijft in een andere regio, maar woonachtig is in de gemeente Rotterdam, zo meldt de GGD.

Zie de tabel hieronder voor het actuele overzicht.

In heel Nederlands zijn volgens het RIVM nu 1135 positief geteste mensen bekend, 162 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis en 20 mensen gestorven (RIVM 15 maart 2020, 14.00 uur).

Hier lees je ons eerdere artikel van vandaag:  16-jarige jongen met coronabesmetting opgenomen in Sofia, Spoedoverleg: gaan scholen toch dicht?

Hier lees je ons artikel van gisteren: In onze regio 12 nieuwe besmettingen

Woongemeente Positieve testen
 
Albrandswaard 2
Barendrecht 3
Brielle 0
Capelle a/d IJssel 0
Goeree-Overflakkee 4
Hellevoetsluis 1
Krimpen a/d IJssel 2
Lansingerland 5
Maassluis 1
Nissewaard 1
Ridderkerk 1
Rotterdam 33*
Schiedam 1
Vlaardingen 1
Westvoorne 3
Totaal 58
* 1 persoon verblijft in een andere regio, maar wel hier woonachtig

 

Foto: coronavirussen zijn virussen waarbij een corona (krans) te zien is wanneer ze door een elektronenmicroscoop worden bekeken.(Door Photo Credit:Content Providers(s): CDC/Dr. Fred Murphy - This media comes from the Centers for Disease Control and Prevention's Public Health Image Library (PHIL), with identification number #4814.Note: Not all PHIL images are public domain; be sure to check copyright status and credit authors and content providers., Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=822112)​​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker