De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Snelle vangst op station

Politie haalt messen en drugs van straat

Politie haalt messen en drugs van straat

SCHIEDAM - Dat het niet goed gesteld is met de veiligheid op de diverse stations in Schiedam, heeft tot intensivering van de controle-acties geleid op en rond de stations. Ook vanavond werd er weer gecontroleerd. Deze messen werden in beslag genomen op station Schiedam Centrum.

"Net twee minuten bezig met gezamelijke actie op Station Schiedam met NS- en RET-controleurs en collega-wijkagent Izak van de Vliet en ik tref meteen bij de eerste twee personen deze 'messen' aan. Levensgevaarlijk! Ook nog wat drugs bij zich. Beiden aangehouden", zo meldt wijkagent Schiedam Oost Mitchell Scheers onder toevoeging van de hashtag #Messenvanstraat. 

Bron foto: Politie Schiedam (Mitchell Scheers)

Hier lees je ons eerdere artikel: pak onveiligheid door hangjongeren aan

Hier lees je een artikel over: undercover-actie in Schiedam Oost

Hier lees je: station Parkweg: 18 boetes binnen 2 uur

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker