De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Cocktailbar, maar ook voor koffie en thee met wat lekkers

POST Schiedam nu écht open

POST Schiedam nu écht open

SCHIEDAM - "De horeca moet vanavond vanaf 18.00 uur de deuren sluiten", schreven wij zondagmiddag 15 maart 2020. De nieuwe cocktailbar POST Schiedam was toen net vier dagen open. Vandaag op 1 juni 2020 ging het bedrijf weer open. Joëlla Balker-Resoort en haar echtgenoot Marciano Resoort zijn er erg blij mee dat ze nu hun jonge bedrijf echt op de kaart kunnen gaan zetten in Schiedam.

door Jan Schrijver (foto's door Louise Melchers)

Joëlla Balker was in maart 2019 in het historische pand aan de Korte Dam 10 een flexwerk kantoor/vergaderruimte gestart. Het pand ligt op de hoek van de Korte Dam en de Lange Haven. Als locatie in Schiedam is het vooral bekend van het jarenlang succesvolle restaurant Hosman Frères; dit pandje diende als ingang en bar van Hosman Frères. In de decennia daarvoor was er de ijzerhandel Post & Co, zo'n ouderwetse winkel met spijkers en schroeven en haken in heel veel kasten met laatjes. Voortschrijdend inzicht leerde Joëlla dat het pandje zich beter leent voor het uitbaten van een cocktailbar. Ook voor een kopje koffie of thee en een stukje gebak kun je er terecht. Zelfs een complete high tea gaat er geserveerd worden. 

Boven blijft er een ruimte die - zodra dat ingevolge de coronamaatregelen weer mag - afgehuurd zal kunnen worden door groepen, bijvoorbeeld als vergaderruimte, voor een borrel of een verjaardag. Nu is de bovenverdieping echter zodanig ingericht, dat je daar - op gepaste corona-afstand en volgens de corona-eisen - aan het tafeltje aan het raam met een kopje koffie of thee of ander drankje van het fraaie uitzicht op de Lange Haven, de Korenbeurs en de sluis kunt genieten. 

POST Schiedam heeft een klein terras voor de deur. Dat was vandaag ook open. 

De normale openingstijden zullen zijn:
Do  16.00 - 23.00
Vr   16.00 - 00.00
Za  10.00 - 01.00
Zo  10.00 - 23.00

Hier lees je ons eerdere artikel: vergunning voor POST Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-, bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

 

6 commentaar(en) op artikel "POST Schiedam nu écht open"

Succes met jullie bedrijf/ cocktailbar. Welkom in schiedam

Door: judith Op:

Fijn dat jullie weer open kunnen. Op naar een geweldige zomer, een vol terras met heerlijke cocktails

Door: Farida Linger Op:

Gefeliciteerd met jullie heropening . Ik wens jullie heel veel omzet en vreugde toe. Ik kom zeker een cocktail en coffee doen .latte smaakte héérlijk. Be BLESSED and have fun💞

Door: Linger Urus Op:

Heel veel succes toegewenst

Door: Iris Op:

Heel veel plezier en succes buurvrouw en buurman(die bij jullie om de hoek woont)

Ik kom er zeker een keertje een cocktail nemen.

Door: Lisa Brito Op:

Lieve mensen, ik wens jullie heel veel succes met jullie zaak.

Jullie verdienen het zo

Door: Onno Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker