De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

PPSC doet wat het moet: 2-0

PPSC doet wat het moet: 2-0

VOETBAL - De 2-0 zege op LMO moest van diep komen bij de voetballers van PPSC. De snelle 1-0 van Rick Beumer stond zowat 90 minuten op het bord. LMO ontpopte zich als een lastige, maar zeker niet slecht spelende ploeg die pas in het slot de 2-0 van Jerry Gomes om de oren kreeg.

door Ton de Leede 

Niet alle aanhangers, niet al te veel overigens, zullen de openingstreffer hebben meegemaakt. In de 3e minuut klungelden de verdedigers van Linker Maas Oever zodanig dat Rick Beumer in kansrijke positie kwam, 1-0. De Rotterdamse nummer 8 van de 4e klasse E liet zich niet onbetuigd. Vooral Danny Palucianus aan de rechterkant en de zwervende Malcolm van Noort waren voortdurend in beweging om paniek te zaaien. PPSC-doelman Martijn Hertog leidde zijn defensie bekwaam en zag nooit echt gevaar op zich afkomen.

Het tweede bedrijf gaf een meer dominant PPSC te zien maar de afwerking was abominabel. Een leeg doel, alleen de keeper ervoor of schotkansen, het bleek deze zaterdag voor de nummer 3 op de tabel een te moeilijke opdracht. PPSC bleef voetballen en opbouwen van achteruit en dat leverde uiteindelijk de 2-0 op van de doorgebroken Jerry Gomes.

'Man' van de wedstrijd was ongetwijfeld scheidsrechter Isabelle van Gilst. Deze bebrilde leidsvrouw met parmantig wapperende paardenstaart had er goed het zicht op. Heel even ontstond een opstootje langs de lijn, bij een afgekeurd doelpunt van LMO. Zo snel als het ontstond zo gauw was de vrede weer getekend. Een pluim voor deze Rotterdamse referee.
 

1 commentaar(en) op artikel "PPSC doet wat het moet: 2-0"

Onze kleindochter Isabelle van Gilst heeft goed gefloten. Wij zijn apetrots op haar.

Door: Het. Van gilst Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: