De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tot nader order:

Proeflokaal Sijgje Schiedam gesloten

Proeflokaal Sijgje Schiedam gesloten

SCHIEDAM - Proeflokaal Sijgje in Schiedam, het restaurant op de Buitenhavenweg 180 in Schiedam in het pand waar decennia lang 't Sterretje was gevestigd, is gesloten.

Als je wilt reserveren via de website van het restaurant waar een driegangen keuzemenu 17,95 euro kost, krijg je voor de data van 20 augustus tot en met 31 augustus de melding: 'Sorry, we are closed on August 20, 2019' en zo voorts tot en met 31 augustus. Bij het draaien van het telefoonnummer wordt de mededeling gegeven dat het restaurant in Schiedam tot nader orde gesloten is wegens persoonlijke omstandigheden van de eigenaresse. Ook wordt aangegeven dat men wel terecht kan bij de andere Sijgje-restaurants (vestigingen in Delft, Leiden, Voorburg, Voorhout, Hilversum, Den Haag en Rotterdam). 

Op Facebook wordt in een bericht gemeld: "Als gevolg van persoonlijke omstandigheden is onze vestiging Schiedam tijdelijk gesloten. Wij betreuren dit uiteraard en zullen proberen de ontstane overlast voor onze gasten te beperken. In een van onze andere restaurants bent u uiteraard van harte welkom. Team Proeflokaal Sijgje Schiedam."

Op 16 maart 2018 ontving het restaurant zijn eerste gasten in Schiedam. Toen was de menuprijs, die de verschillende restaurants die in de Sijgje-formule werken hanteren nog 14,95 euro. 


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam e.o. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: