De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Binnenstad

Programma Koningsdag

Programma Koningsdag

SCHIEDAM - Vrijdag 26 en zaterdag 27 april wordt het groot feest in de binnenstad van Schiedam met oranje etalages, vrijmarkt, kinderactiviteiten en veel muziek en gezelligheid.

Voorafgaand aan de Koningsdag is het op vrijdagavond 26 april feest bij de horeca. Daar heerst op die avond en nacht het Oranjefeest met live artiesten en DJ’s.  Al vroeg in de ochtend op Koningsdag worden de vrijmarktkleedjes op het Land van Belofte, Lange Kerkstraat, Broersveld en de Hoogstraat uitgespreid met daarop een zeer gevarieerd aanbod aan spullen. Voor de kinderen zijn er dit jaar in de Lange Kerkstraat (nabij de entree van de Grote Kerk) activiteiten door KomKids.

Overal oranje etalages en op de Hoogstraat rood – wit- blauwe vlaggetjes en straattheater, in Broersveld de oranje loper. Winkels en horeca zijn op Koningsdag open en rond de gezellige terrassen klinken muzikale klanken door het Koningsdagonderdeel ’Live op Straat’, met speciale aandacht voor de 3 podiumlocaties: Voor de Korenbeurs, op de Hoogstraat (voor Tapperij het Weeshuis) en op de Grote Markt. Geniet van de optredens tussen 14.00 en 17.00 uur. 

Het Centrummanagement biedt ook dit jaar weer samen met de ondernemers in de binnenstad een koninklijk programma. Het gehele aanbod en actuele zaken zijn o.m. te vinden op www.schiedamcenrum.nl en op de facebookpagina’s ‘koningsdagschiedam’ en ‘Live op Straat’. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: