De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Over maximaal 130 huizen op Dirkzwager-terrein

Rechter: bouwer moet provisie betalen

Rechter: bouwer moet provisie betalen

SCHIEDAM - Projectontwikkelaar Van Wijnen West moet van de rechter een voormalig commercieel manager betalen voor het aanbrengen van het woningbouwproject Dirkzwagerterrein Schiedam. Dat meldt het vakblad Vastgoedmarkt.

Vanuit zijn eigen bedrijf Triton is het de bedoeling dat hij Van Wijnen West in stelling brengt om bouwterreinen te verwerven. In maart 2019 wordt uit de failliete boedel van Dirkzwager het terrein in Schiedam door Van Wijnen West aangekocht voor meer dan 5 miljoen euro. Er ontstaat discussie over de inbreng van Triton. De rechter vindt dat Triton een provisie moet krijgen van 0,35 procent over de verkoopwaarde van de te realiseren woningen. Het gaat om maximaal 130 woningen. 

Bron: Vastgoedmarkt, Vakmedianet, Robert Paling, lees het volledige artikel onder deze link.

Onder deze link lees je over de nieuwbouwdag in Schiedam.

Foto: 'Where we’ve met' festival vond dit jaar plaats in het Dirkzwager-gebied

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het woonnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker