De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Handige Harry's en Harrietes staan klaar om spullen te repareren

Repareerhulp in Vijf Molens

Repareerhulp in Vijf Molens

SCHIEDAM - Zaterdag 17 maart is het weer tijd voor Het Repair Café in De Vijf Molens. Deskundige vrijwilligers staan klaar om spullen te repareren die anders zouden worden weggegooid.

Koffiezetapparaten, andere elektrische apparaten, lampen, klokken, kleding, (kinder)fietsen en noem maar op kunnen mogelijk een nieuw leven krijgen waardoor zij niet nodeloos op de afvalberg terechtkomen. Zo wordt een bijdrage geleverd aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café is in De Vijf Molens, Nieuwe Damlaan 818 Schiedam en geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Bij te grote belangstelling is de sluiting eerder.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker