De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

RIVM meldt voor heel het land 7287 positieve coronatesten

Schiedam: 60 positief en 1 opname

Schiedam: 60 positief en 1 opname

SCHIEDAM - Vandaag zijn er door het RIVM voor heel ons land 7287 positieve coronatestuitslagen gemeld, bijna evenveel als de 7378 van gisteren. Voor Schiedam zijn vandaag 60 positieve coronatesten gemeld (evenveel als gisteren) en voor Vlaardingen 54 tegen gisteren 51. 

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat door het RIVM voor heel ons land wordt gemeld vandaag is 74, van wie 1 Schiedammer (gisteren 111 van wie 1 Schiedammer). Vandaag wordt en gisteren werd door het RIVM geen inwoner uit Vlaardingen als opgenomen in het ziekenhuis wegens corona gemeld.

Het RIVM meldt vandaag voor heel het land 32 overleden coronapatiënten (gisteren 35), onder wie vandaag en gisteren geen inwoners uit Schiedam en Vlaardingen.

Foto: ingang coronateststraten in Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker