De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

De Schiedamse Suite is op 5 april te zien

Schiedams B&B op tv bij Max

Schiedams B&B op tv bij Max

SCHIEDAM - Schiedams B&B De Schiedamse Suite komt op 5 april in de uitzending van het programma Bed en Breakfast van omroep Max. In het programma Bed & Breakfast logeren drie stellen, die elk een B&B beheren, allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Tevens leiden ze elkaar rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Op 5 april komt B&B De Schiedamse Suite in de uitzending. Volgens eigenaar Jan Sluijters waren de opnamedagen ontzettend gezellig. 'De deelnemers zijn leuke mensen en het zijn hele mooie B&B's. De eventuele aandachtspuntjes die iedere B&B wel heeft, worden helaas heel vakkundig en heel erg nadrukkelijk uitgelicht en daarna in de montage nog eens vreselijk benadrukt. Kijk daar omheen en je ziet een prachtig staaltje Schiedampromotie.' Wat we allemaal van Schiedam te zien krijgen, blijft tot de uitzending nog even een verrassing.

De Schiedamse Suite bevindt zich op de BK-laan 74 in een statig half vrijstaand herenhuis uit 1918.

2 commentaar(en) op artikel "Schiedams B&B op tv bij Max"

LEUK we gaan zeker kijken

Door: sjaan Op:

Een hele mooie B&B heel mooi ingericht mijn aandacht ging direct naar de prachtige quilts schitterend.en de gastvrijheid. We wensen u beide veel succes .

Door: anneke Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker