De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Skillz urban jongerenfestival in Schiedam

Schiedamse rappers op de Kloosterplaats

Schiedamse rappers op de Kloosterplaats

SCHIEDAM - Op zaterdag 7 juli organiseert de Cultuurfabriek Schiedam de eerste outdoor editie van het Skillz festival op de Kloosterplaats in Schiedam. Naast nationaal bekende artiesten staan er ook een aantal Schiedamse rappers op het podium en krijgt opkomend Schiedams talent een kans te laten zien wat het kan.

De Schiedamse rappers Kid de Blits, Momi en Mafe laten zien dat Schiedam een groot aandeel heeft in de Nederlandse urban scene. Voor deze editie staat ook de nationaal bekende artiest Jacin Trill (hitsingle “Byenkorf”) op het podium. Verder zijn er optredens van Raik en de Quajon3ns waarbij je niet kan stilstaan. De bij jongeren bekende vlogger Ta Joela maakt als host van dit festival iedereen aan het lachen met zijn geweldige grappen. Ook het opkomend talent van Schiedam krijgt een plek op het podium tijdens de Skillz showcase waarbij zij hun rap-, dj- dans- en zang “skills” laten zien.

Het wordt een echt Schiedams feestje op de Kloosterplaats. Wil je erbij zijn, zorg dan dat je zaterdag 7 juli op tijd aanwezig bent want de toegang is gratis en vol = vol!

Datum:  zaterdag 7 juli; Tijd:   15:00 – 21:00 uur; Entree: gratis! (vol = vol)
Locatie:  Kloosterplaats in Schiedam (tussen Broersvest (ingang) en Broersveld)
Parkeren:  bezoekers met de auto kunnen het beste parkeren “ABC parkeergarage” of parkeergarage “de nieuw passage”
Fietsen:  bezoekers met de fiets kunnen gebruik maken van de fietsenstalling aan de Broersveld 14
Info:   www.cultuurfabriekschiedam.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: